Knappe lerares had seks met drie leerlingen

Knappe lerares, seks met leerlingenEen 28-jarige knappe lerares uit Redlands, Amerika, heeft een baby gekregen van een leerling die ze van advies voorzag. Ze heeft een jaar lang een seksuele relatie met de jongen gehad. Dat was nog niet alles want nadat ze gearresteerd was kwamen meer leerlingen naar voren die het bed met haar gedeeld hadden. 

Seks

Eén van de leerlingen was een 17-jarige jongen die in 2007 in de armen van de lerares, Laura Elizabeth Whitehurst, terechtkwam. Nadat de vrouw gearresteerd was heeft de nu 22-jarige man een aanklacht ingediend bij de politie wegens seksueel misbruik van een minderjarige.
Het bleek een beetje het topje van de ijsberg te zijn want in 2007 had de lerares, toen 23 jaar, ook een seksuele relatie met een 14-jarige jongen blijkt nu. Ze hadden seks in het klaslokaal, bij de lerares thuis en in haar auto.

Baby

De baby die de lerares iets meer dan twee weken geleden op de wereld heeft gezet is van weer een andere leerling die 16 jaar oud was toen de lerares met hem tussen de lakens kroop. De relatie met de leerling begon in de zomer van 2012 toen de lerares met hem in contact kwam omdat ze advies gaf aan een club waar de jongen lid van was. De twee begonnen ook buitenschools met elkaar om te gaan met als gevolg een zwangerschap van de lerares.
De zaak kwam aan het rollen toen de jongen zijn escapades met de lerares aan zijn moeder vertelde. Die nam vervolgens contact op met de schoolleiding die op hun beurt de politie inschakelden. De lerares loopt ondertussen weer vrij rond omdat ze direct de 25.000 dollar borgtocht betaald heeft.

Leraressen

De leraressen in het zuiden van Californië hebben er trouwens zin in. In de afgelopen anderhalf jaar kwamen vier zaken naar voren waarbij de juffen seks hadden met leerlingen. Dat er eentje in een zwangerschap eindigde is dan wel weer uniek.

Dit bericht werd geplaatst in Opwindend Nieuws en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Knappe lerares had seks met drie leerlingen

 1. isayagain zegt:

  knap zei u?

 2. OpenVizier zegt:

  Ik heb ze wel eens lelijker gezien…

 3. DennisSpeer zegt:

  Waarom hebben wij zoiets niet in Nederland? haha :)

 4. OpenVizier zegt:

  “Nadat de vrouw gearresteerd was heeft de nu 22-jarige man een aanklacht ingediend bij de politie wegens seksueel misbruik van een minderjarige.”

  Triest figuur…Eerst lekker wippen en achteraf huilen? Ik mocht willen dat ik ooit met enkele van mijn docentes naar bed ging in mijn tijd….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s